Sunday, February 3, 2019

របៀបធ្វើភ្លារតនៈគីរី

Image may contain: table, food and indoor
ភ្លារតនៈគីរី
👉🏼 គ្រឿងផ្សំមានៈ
👉🏼1 សាច់គោ យកសាច់គោល្អខ្ចី ហេីយផុយ ( លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់ជាបន្ទះស្ដេីងៗ )
👉🏼2 ម្ទេសប្លោកលឿង . ម្ទេសប្លោកក្រហម ( លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់ជាសសៃតូចៗ )
👉🏼3 ខ្ទឹមបារាំង (លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់ជាបន្ទះស្ដេីងៗ )
👉🏼4 ត្រប់ស្រួយ (លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់ជាបន្ទះស្ដេីងៗ )
👉🏼5 សណ្ដែកកួរ (លាងទឹកអោយស្អាត កាត់ជាកង់ៗ ខ្លីល្មម )
👉🏼6 ជីរអង្កាម ( បេះអោយស្អាត រួចយកទៅលាងទឹក )
👉🏼7 សាឡាត់ . នឹងសាឡាត់ពណ៌ស្វាយ ( បេះលាងទឹកអោយស្អាត កាត់ជាកង់ខ្លីៗ ល្មម )
👉🏼8 ប៉េងប៉ោះ ( លាងទឹកអោយស្អាតពុុះជាបួន )
👉🏼9 អង្ករលីង
👉🏼10 អំបិល
👉🏼11 បីចេង
👉🏼12 ស្ករស
👉🏼13 ក្រូចឆ្មារ ឬ ទឹកក្រូចឆ្មារ
👉🏼14 ប្រហុកឆៅ ( ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់ )
👉🏼15 រំដេង . គល់ស្លឹកគ្រៃ . ស្លឹកក្រូចសេីច ( លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់បញ្ឈិតស្ដេីងៗ )
👉🏼16 ខ្ទឹមស . ខ្ទឹមក្រហម . ម្ទេស ( លាងទឹកអោយស្អាត ចិញ្ច្រាំចូលគ្នាអោយម៉ត់ )
🇰🇭👉🏼 វិធីធ្វេី
👉🏼 យេីងដាំទឹកបន្តិចសំរាប់ យកមកធ្វេីជាទឹកប្រហុក ទឹកពុះរួចយកប្រហុកចិញ្ច្រាំ ដាក់ចូលចានល្មម ចាក់ទឹកដាំពុះចូលរួចចាក់ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ស្ករស . អំបិល. ទឹកក្រូចឆ្មារ . បីចេង.ចូលកូរអោយសព្វដាក់សាច់គោចូល រំដេង . គល់ស្លឹកគ្រៃ. ស្លឹកក្រូចសេីច ភ្លក់រស់ជាតីតាមចំណូលចិត្ត រួចទុកមួយអន្លេីរ👌🏼
👉🏼 យកបន្លែដែលហាន់រួច ដាក់ចូលចានដែលធំមួយ យកសាច់គោដែលត្រាំទឹក ប្រហុក មកចាក់ ចូលជាមួយបន្លែរ ច្របល់ថ្នមៗ រួចដាក់អង្ករលីង . ជីរអង្កាម ចូលច្របល់ម្ដងទៀត ថ្នមៗ រួចបន្ថែមម្ដងទៀត អង្ករលីង ជាការស្រេច។


ប្រភព » Voleak chhoeun

No comments:

Post a Comment