![Image may contain: food](https://scontent.fpnh9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13532817_1650405931949884_6807438270461594078_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fpnh9-1.fna&oh=e2e90854ffb1e77c7a59a1d018ccaa49&oe=5CEF7CEC)
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់គោ ( សាច់ផុយ ) ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗ
- ខាត់ណា កាត់ជាកង់ៗ
- ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស ម្ទេសស្រស់ ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់បន្តិច
- ក្រូចឆ្មា
- ស្ករស ម្សៅស៊ុប អំបិល ប៊ីចេង
វិធីធ្វើ
- ដាក់ដាំទឹកអោយពុះ រួចដាក់ខ្លាញ់បន្តិច ( ដើម្បីអោយបន្លែនៅខៀវល្អ ) ហើយដាក់ខាត់ណាចូល កុំអោយឆ្អិនពេក រួចស្រង់ចេញមកដាក់ទឹកត្រជាក
- ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះ ទុកអោយក្ដៅ រួចដាក់សាច់គោចូល ចៀនត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើង ( តែមួយភ្លែតទេ ) ហើយស្រង់ចេញ មកហាន់ជាដុំ់ល្មម បន្ទាប់មកយកមករៀបក្នុងចានដែ
- ច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាក្នុងចា
🌟 មុខម្ហូបនេះ ត្រូវការប្រើម្ទេសអោយច្រើន ហិរខ្លាំង ទើបឆ្ងាញ់
Page : មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
No comments:
Post a Comment