![Image may contain: food](https://scontent.fpnh9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13557770_1650402958616848_6878652016156019780_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fpnh9-1.fna&oh=766dba8df7698e3c09d94bd515c84ef3&oe=5CF72B49)
#គ្រឿងផ្សំមាន៖
1- ខ្ទឹមស រំដេង ស្លឹកគល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ផ្សិតមូល
2- សាច់ សាច់ត្រី ឈាមជ្រូក ជើងមាន់
3- ស្ករ ប៊ីចេង អំបិល ទឹកត្រី
4- បន្លែ មាន ស្លឹកកាឆាយ ត្រកូន ត្រយោងចេក ជីររណា ជីនាងវង សណ្តែកបណ្តុះ
#របៀបធ្វើ៖
1-ដាំទឹក ដាក់ ខ្ទឹមស រំដេង ស្លឹកក្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ពុះបន្តិច
2-បង់សាច់ត្រី ឈាមជ្រូក ជើងមាន់
3-ដាក់ស្ករ ប៊ីចេង អំបិល ទឹកត្រី ហើយស្រង់សាច់ត្រីឡើង បេះដុំៗ
4-បង់ឈាមជ្រូក និងផ្សិត ទុក ៥នាទី
5-វគ្គស្រុះបន្លែ ស្លឹកកាឆាយ ត្រកូន ត្រយោងចេក ជីររណា ជីវង សណ្តែកបណ្តុះ
6-ដួសដាក់ចាន ហើយដាក់នំបញ្ចុកពីលើ រៀបសាច់ត្រី សាច់ជ្រូកជើងមាន់ ឈាមជ្រូកពីលើនំបញ្ចុក ស្រូបទឹកសម្ល
7-ទឹកកាពិ ឆាជាមួយខ្ទឹមស អោយឆាវបន្តិច
8-ទឹកអំពិលទុំ លាយជាមួយទឹកក្តៅ ដាក់ប៊ិចេងបន្តិច
ដាក់ស្ករបន្តិច ពេលញាំុដាក់ទឹកកាពិ ទឹកអំពិលទុំចូល តាមចំណូលចិត្តជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment