ភ្លាក្ដាមសមុទ្រ
- ក្ដាមសេះ រឺ ក្ដាមថ្ម ( តាមចំណូលចិត្ត )
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ( ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗ )
- ខ្ទឹមបារាំង ( ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗ )
- ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប ប៊ីចេង
- ម្ទេស ក្រូចឆ្មា ( ពីរមុខនេះត្រូវការច្រើន )
- ជីបន្លា ជីអង្គាម
វិធីធ្វើ
- ក្ដាមបកស្នូកចេញ លាងទឹកអោយស្អាត កាត់ជាដុំតូចៗល្មម រួចយកមកដាក់ក្នុងចានស្អាតមួ
- បន្ទាប់មកយកចានថ្មីមួយទៀត ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មា ម្ទេស ខ្ទឹមស ( ដែលនៅសល់ ) ខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមបារាំង ទឹកត្រី អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករស និង ប៊ីចេងបន្ថែមរស់ជាតិបន្តិច ហើយកូរចូលគ្នាអោយសព្វ រួចភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូ
- រួចយកមកចាក់ពីលើក្ដាម ( អាចក្រឡុកដូចយើងក្រឡុកព្រីង
🌟 មុខម្ហូបនេះត្រូវការប្រើម្ទ
ប្រភព : Housewife OnlineShop
No comments:
Post a Comment