Sunday, February 3, 2019

វិធីធ្វេីសំគាវថ្លា

វិធីធ្វេី នឹង គ្រឿងផ្សំគាវថ្លា 

Image may contain: food

👉🏼1 សាច់ជ្រូក យកជាប់ខ្លាញ់ក៏បានមិនបាច់ក៏បានតាមការចូលចិត្ត ( លាងទឹកឲ្យស្អាត ហាន់ល្អិតតូចៗ ក៏បានចិញ្ច្រាំក៏បាន )
👉🏼2 បង្គា ( បកសំបកឲ្យស្អាត លាងទឹកចេញ កាត់ជាបីដុំ )
👉🏼3 ម្ស៉ៅឆារ ( លាយជាមួយទឹកក្ដៅដាំពុះ )
👉🏼4 ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ( បកសំបកចេញ ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់ )
👉🏼5 ម្ស៉ៅម្ទេសប្លោក 
👉🏼6 ម្រេចម៉ត់
👉🏼7 ប្រេងល្ង
👉🏼8 ប្រេងខ្យង
👉🏼9 ស្គសរ
👉🏼 10 ម្សៅស៊ុបរ៉ូឌី
👉🏼11 ខ្ទឹមក្រហមបំពង ( ទុករោយពីលេីគាវពេលញុំ)
👉🏼12 ស្លឹកខ្ទឹម ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ( លាងទឹកឲ្យស្អាយ ហាន់ល្អិតៗ ដាំប្រេងឆារឲ្យក្ដៅចាក់ចូល ទុករោយពីលេីគាវពេលញុំ )

😋 វិធីធ្វេី
👉🏼យកម្សៅធារ លាយជាមួយ ទឹកក្ដៅដាំពុំ ច្របល់ ឬ ច្របាច់ ឲ្យសាច់ម្សៅចូលគ្នារួច ច្រកទុកក្នុងថង់ រយះពេល 20 នាទី
👉🏼ដាក់ខ្ទះឲ្យក្ដៅ ចាក់ប្រេងឆារចូល បំពង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ឲ្យឆ្ងុយ ចាក់សាច់ជ្រូក នឹងគ្រឿងផ្សំ ឲ្យឆ្អិនសាច់ជ្រូក ទេីបដាក់បង្គារចូល កូរឲ្យសព្វឆ្អិលល្អទុកមួយអន្លេី
👉🏼 យកម្សៅ ដែលច្រកថង់ មកសូន្យប៉ុនម៉េដៃ រួចច្របាច់ ឲ្យសំប៉ែតៗ ញាត់សាច់ដែលឆាររួចចូលឆ្វេីជាស្នូល ច្របាច់តិចៗ ឲ្យជិតនឹងស្អិតជាប់គ្នាល្អ ទេីបស្ងោរវាមិនបែកចេញសាច់ស្នូលមកខាងក្រៅ
👉🏼 របៀប ស្ងោរគាវថ្លា របស់រាសី ដាក់ឆ្នាំង ដាំទឹក កាត់ស្លឹកតយ ជាកង់ៗ នឹងប្រេងឆារ បន្តិច ចូលទៅក្នុងទឹកដាំ ថងដេីម្បីស្ងោរគាវកុំឲ្យវាស្អិតជាប់គ្នា ស្ងោររយះពេល 15 នាទីទេីបឆ្អិនបានល្អ
👉🏼 ធ្វេីទឹកត្រីមាន ក្រូចឆ្មារ ស្ករត្នោត ខ្ទឹមស ទឹកត្រី បីចេង អំបិល សណ្ដែកដីលីង ម្ទេស យករស់ជាតិប្រៃផ្អែមជួ សំរាប់ញុំជាមួយគាវថ្លា

No comments:

Post a Comment