គ្រឿងផ្សំ
- បង្គា
- ម្សៅមី
- ម្សៅស្រួយ
- នំប័ុង ពុះជាពីរ
- ពងមាន់
- អំបិល ម្រេច ស្ករស
- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ
- ល្ងលីង
វិធីធ្វើ
- គោះពងមាន់ លាយជាមួយម្សៅមី ម្សៅស្រួយ អំបិល ម្រេច ស្ករស ស្លឹកខ្ទឹម រួចកូរអោយរលាយចូលគ្នាអស់
- ដាក់ខ្លាចចូលក្នុងខ្ទះទុកអោ
- អត់ដាក់បង្គា ដាក់កំពិសក៌បានដែរណាបងប្អូន
🌟 ទទួលទានពេលនៅក្ដៅ ទើបស្រួយឆ្ងាញ់
No comments:
Post a Comment