![Image may contain: food](https://scontent.fpnh9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13529184_1650412105282600_4683648759488926450_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fpnh9-1.fna&oh=fd1602c3ed0897be5baeb79102d2f22c&oe=5CE92ABF)
#គ្រឿងផ្សំ
- ត្រី (តាមចំនូលចិត្ត) កន្លះគីឡូ
- មីសួរ ១ខាំ
- ខ្ញីហាន់ជាចំនិត ៥ចំនិត
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ កន្លះខាំ
- ដើមខ្ទឹមហាន់ប្រវែង១ថ្នាំងដ
- ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ ២ស្លាបព្រាបាយ
- រឹសជីវ៉ាន់ស៊ុយចិញ្រ្ចាំ ២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងល្ង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកកន្លះចានចង្កិះ
#របៀបធ្វើ
- ត្រីធ្វើអោយស្អាត ឆូតមួយខាង២កំបិត រូចទុកមួយឡែក។
- លាយ ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង ស្ករ ប្រេងល្ង ម្សៅម្រេច ទឹកស៊ីអ៊ីវ និងទឹកចូលគ្នា កូរអោយសព្វ។
- យកគ្រឿងផ្សំពាក់កណ្តាលប្រលា
- ដាំឆ្នាំងអោយក្តៅ ដាក់ប្រេងឆា ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ រឹសជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ញី ចូលឆាអោយឈ្ងុយ សឹមដាក់មីសួរ និងទឹកផ្សំគ្រឿងខាងលើច្របល់
- ដាក់ត្រី ស្លឹកខ្ទឹម និងជីវ៉ាន់ស៊ុយ ពីលើមីសួរ ចំអិនដោយប្រើភ្លើងតិចៗប្រហែ
No comments:
Post a Comment